ogenjduse@gmail.com I Naročilom nad 80€ pripada brezplačna dostava
0,00 
 • Zdravljenje z drevesi in naravo

  več
 • Zdravljenje z drevesi in naravo

  več

ZDRAVLJENJE Z DREVESI IN NARAVO

Ko se zliješ z naravo in najdeš sebe

Drevesa oddajajo energijo, ki blagodejno vpliva na naše telo – deluje protibolečinsko in protivnetno, umirja naš živčni sistem, omogoča sprostitev ter ohranja naš imunski sistem dobro delujoč. V tem tretmaju raziščeva energijo dreves, njihovo vlogo , ki jo imajo in kako lahko uporabiš moč le teh in narave za dobro sebe in drugih.
Gozdna kopel

Gozdna kopel je praksa dobrega počutja, je most med nami in samo naravo, je pot do dobrega počutja, boljšega zdravja.

Gozdno kopanje in zdravljenje z drevesi je namenjeno sprostitvi, srkanju te čudovite energije narave vase skozi vsa čutila in osredotočenju na tukaj in zdaj. Gre za izvajanje različnih vaj in tehnik, ki nas povežejo z naravo in nam omogočijo, da naravo sprejmemo vase skozi vsa čutila in da napolnijo vsako našo celico, da se zlijemo eno z naravo in dovolimo ter poslušamo Modrost same narave in dreves.

Pozitivni učinki gozdne kopeli in zdravljenja z drevesi

 • boljše splošno počutje,
 • boljše delovanje imunskega sistema,
 • nižje ravni kortizola v telesu,
 • lajšanje občutkov stresa, tesnobnosti in anksioznosti,
 • preprečevanje izgorelosti oziroma zmanjšanje simptomov izgorelosti,
 • boljša kvaliteta spanca,
 • več osredotočenosti in boljša koncentracija,
 • manj tveganja za kardiovaskularne bolezni
 • znižanje povišane telesne temperature
 • čiščenje vseh naših teles tako fizičnega kot energijskega

Vsaka gozdna kopel in zdravljenje je unikatna.

Na delavnici te naučim povezovanja s samimi drevesi, kako jih začutiti, slišati, popeljeva se skozi energijo dreves, njihovo vlogo, ki jo imajo in kako lahko uporabiš njihovo moč za dobro sebe in drugih. Kako začutiti ali so darovalci ali vampirji in kako obe vrsti uporabiti za harmonijo tvojega celotnega telesa (fizičnega in energijskega), kako izbrati svoje prijateljsko drevo s katerim lahko razviješ res čudovito prijateljstvo, ki te bo podpiralo na tvoji poti.

Greva skozi različne tehnike s katerimi lahko deluješ tako na daljavo kot, ko si pri samem drevesu.

Pokažem ti in te vodim tudi, kako se s samim drevesom pogovarjati in mu dovoliti, da ti preda modrost in znanje, ki ga ta čudovita bitja nosijo v sebi. Seveda pa ne manjka tudi pravih melodij samih dreves in gozda (s posebno napravo, ki vibracijo, frekvenco drevesa sprememni v zvok oz.melodijo, ki jo oddaja posamezen drevo), ki nam pričarajo pravo čarobnost same narave in nas še dodatno pobožajo z zdravilnimi vibracijami.

" Moja pot raziskovanja dreves, se je bolj poglobljeno začela od trenutka, ko sem zbolela in enostavno nisem mogla popolnoma nič. Takrat sem slišala tako močan glas, ki mi je govoril - pojdi k drevesu, pridi k nam, sprva sem se mu upirala skoraj eno uro, nato pa sem le sprejela in ga poslušala ter se z vročino odpravila v gozd. Se usedla k drevesu, ki me je poklical in sledila navodilom. Ko sem prišla domov, sem se ulegla, zaspala za manj kot eno uro in se nato zbudila brez vročine in kot rožica. 

In takrat sem spoznala kako močno smo lahko povezani z drevesi in kakšno moč imajo. In to želim predati tudi tebi, da se vrneš nazak k naravi in z njo sodeluješ. "

Kako poteka prijava?

Prijaviš se lahko na mail ogenjduse@gmail.com ali z nakupom v spletni trgovini, nato pa se dogovorimo za termin in točno lokacijo. Poteka idividualno ali skupinsko – po želji vsakega posameznika.

Delavnice in tečaj se izvaja v gozdovih Gorenjske ( Škofja Loka – Železniki, Šobec…)ali druga lokacija po dogovoru.

DARILO: Po koncu delavnice, prejmeš tudi posneto melodijo drevesa, ki si ga izbereš. Ali karkoli drugega, ki te je v samem gozdu priklicalo.

ZDRAVLJENJE Z DREVESI IN NARAVO

Gozdno razvajanje 

ZDRAVLJENJE Z DREVESI IN NARAVO

Ko se zliješ z naravo in najdeš sebe
44 €
trgovina
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram