ogenjduse@gmail.com I Naročilom nad 80€ pripada brezplačna dostava
0,00 
 • Energijski tretma

  več
 • Energijski tretma

  več
 • Energijski tretma

  več
 • Energijski tretma

  več

ENERGIJSKI TRETMA 

Čiščenje, podpora, vzpostavljanje ravnovesja, nevtralizacija
Vse je energija. Vse v vesolju se odvija na energijski ravni, polno informacij in vibracij.
Energijo prejemamo in dajemo ves čas. Torej smo ves čas povezani z vsem, kar nas obdaja, tako z mati Zemljo kot tudi z Univerzumom.
Razne ovire, težave in problemi, s katerimi se soočamo v vsakdanjem življenju in se pojavijo na fizični ravni, imajo izvor na čustveni, mentalni ali duhovni ravni. V takšnih primerih lahko določen energijski center deluje “preveč” ali “premalo”, lahko imamo določene poškodbe, zastoje ali blokade v auri. Težave so lahko povezane z nečim iz preteklosti, lahko izhajajo iz primarne družine, naših prednikov ali naših prejšnjih življenj, velikokrat si tudi sami delamo zastoje in blokade s svojimi mislimi, besedami in občutki.
Energijski tretma:
 • lahko služi kot podpora pri zdravljenju različnih bolezni, različnih neravnovesij v našem telesu (z energet. terapijo se vzpostavi ravnovesje in harmonija) in hitrejšemu celjenju ran (npr. fizična poškodba).
 • nam pomaga, da ozavestimo naše težave/izzive, zberemo moč in se lažje soočimo z njimi. Z vzpostavitvijo ravnovesja v energijskih centrih in med vsemi telesi se odvija proces zdravljenja na vseh nivojih (fizično, čustveno, mentalno in duhovno).
 • nam nudi podporo v procesu zdravljenja pred (vemo na čem želimo delati ), med (steče toliko energije, kolikor je potrebno in tja kjer je potrebno) in po terapiji (življenje nam “prinese” ljudi in situacije nasproti z namenom zdravljenja).
 •  je tretma, kjer se uporablja življenjska energija, energija kristala ali žarkov za zdravljenje fizičnega in energijskega telesa.

Spodbuja k osebni rasti, zdravemu razvoju in duhovnemu napredku posameznika.

Potek energijskega tretmaja

Pri energijski terapiji izvedem prenos energije iz višjih stanj zavesti in s pomočjo bitij svetlobe.Pri energijskih terapijah služim kot kanal in prenesem toliko, kolikor v danem trenutku zmorem in kolikor v danem trenutku zmore prejeti oseba, ki prejema terapijo. Energija steče tja, kjer je najbolj potrebno, da steče. Vse se odvija v najvišje dobro vseh.

Energijski tretma izvajam v živo ali na daljavo (je enake kvalitete, saj smo telepatsko povezani). V živo poteka v sede ali v leže (največkrat), ob sproščeni glasbi ali v tišini. Odvisno od namena in odvisno od energijske terapije, ki jo izvajam.

Med terapijo lahko položim roke (ni nujno) na določene dele telesa ali pa jo izvajam brez dotika. Prav tako lahko v kolikor me tako vodijo položim določene predmete na tvoje telo (kristale). Ob izvedbi uporabljam tudi terapevtska glasbila, kadila, kristalna olja in esence ter karte. 

Med tretmajem uporabljam različne tehnike - pranoterapijo, energijo kristalov, elementov in žarke (za namen zdravljenja z ljubeznijo in svetlobo v najvišje dobro). Med samim tretmajem tako lahko nate položim kakšen kamen ali kristal, grem s kadili čez tebe ipd. – kar mi pove stvarstvo, da je potrebno narediti. 

Lahko traja od 20 min. do 45 min. Pred izvajanjem tretmaja je seveda potreben pogovor. Prav tako se krajši pogovor opravi po terapiji (odvisno od potrebe).

Največkrat se je izkazala potreba po treh terapijah en dan za drugim, v razponu enega tedna ali enega meseca med posamezno terapijo (odvisno na čem se dela in kakšni so procesi, saj ni možno določiti vnaprej število in dolžino tretmajev). 

Vse prilagajam sproti, saj je vsak energijski tretma poseben, unikaten in prilagojen prejemniku energije. Kolikokrat je potrebno poseči po energijski terapiji oz. podpori je odvisno od izziva ali težave, s katero se soočamo.

Energijski tretmaji pomagajo pri:
 • zmanjšanju stresa, anksioznosti in depresivnih nagnjenj,
 • sproščanju napetosti,
 • krepitvi imunskega sistema,
 • ozaveščanju škodljivih miselnih in čustvenih vzorcev,
 • ozaveščanju omejujočih prepričanj,
 • večanju samozavedanja in samorealizacije,
 • vnašanju lahkotnosti v življenje,
 • pospeševanju procesa zdravljenja na fizični, čustveni, mentalni ali duhovni ravni,
 • vzpostavljanju ravnovesja, osrediščenosti in jasnosti v življenju.

ENERGIJSKI TRETMA

Čiščenje, podpora, vzpostavljanje ravnovesja, nevtralizacija
ENERGIJSKI TRETMA 
1 Tretma
44 €
TRGOVINA
ENERGIJSKI TRETMA 
3 Tretmaji
100 €
TRGOVINA
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram