ogenjduse@gmail.com I Naročilom nad 80€ pripada brezplačna dostava
0,00 
  • Potovanje po čakrah

  • Potovanje po čakrah

  • Potovanje po čakrah

POTOVANJE PO ČAKRAH S KRISTALI IN ZDRAVILNIMI ZVOKI

+ DARILO - paket kristalov za čakre

Spoznaj moč svojega glasu in narave
Spletni tečaj v katerem raziskuješ svoje čakre, jih spoznavaš, zaznavaš in zdraviš. Spoznaš zdravilno moč kristalov in svojega glasu ter skozi vaje neguješ svoj energijski sistem in s tem dvigneš kvaliteto svojega življenja ter bolj lahkotno hodiš skozi svojo pot. 
Gre za daljši program oz. potovanje po čakrah, v katerem se vsak teden spoznate z eno izmed čaker. Poleg tega ,da se spoznavate s čakrami, jih zaznavate, čistite in zdravite, se spoznate tudi z močjo zdravilnega zvoka in pa kako z lastnim glasom podpirati in čistiti čakre.

Ker sama dnevno delam na svojih čakrah in vem kako je pomembna disciplina in vnašanje vaj v svoj vsak dan, sem pripravila ta program s preprostimi orodji, vajami, ki jih boste z lahkoto vnesli v svoj vsak dan in si odprli poti do svojega poslanstva ter poskrbeli za PRETOČNOST in LAHKOTNOST.

Tako, kot skrbimo za fizično telo z rednim umivanjem in negovanjem, je pomembno, da poskrbimo tudi za naše energijsko stanje in ga negujemo vsakodnevno. Ker se vsak dan srečujemo z različnimi energijami, situacijami, ljudmi, izzivi, to vpliva na naše energijsko polje, zato je dobro, da se znebimo tistih zastalih, negativnih energij, ki nas blokirajo in ovirajo.
Če za naše čakre skrbimo, se to odraža na našem počutju, zdravju, energiji, situacijah, izzivih, uspešnosti, odnosih in manifestaciji.Torej na vseh področjih in nivojih.

Skozi raziskovanje sem odkrila, kako zdravilen je naš glas in zvok same narave. Skozi leta smo bili zatirani na področju grlene čakre in svoj glas zaklenili. Skozi tečaj se ga bomo naučili ponovno odpreti in uporabiti za zdravljenje nas samih. Sprostili bomo energije, ki čakajo, da pridejo na plano. Spoznali se bomo z različnimi tehnikami in orodji, ki jih lahko uporabimo, da se uravnovesimo in postavimo v svoje jedro.

Vse je pripravljeno in posneto, zato lahko programu slediš kadar želiš in je sestavljeno iz modulov kateri vsebujejo tako video vsebine kot tudi pisna gradiva.

Kako poteka tečaj?

Program je sestavljen iz 8 MODULOV. Vsak modul-posamezna čakra in BONUS (harmonija vseh 7 čaker, ki bo posneta kot meditacija)

VSAK MODUL VSEBUJE:
– Teorijo posamezne čakre
– Pisno gradivo in zvezek
– Kristali & posamezna čakra (video in pisno)
– Vaje in dejavnosti, ki vam ne bodo vzele veliko časa
– Zvočna kopel s pravo melodijo kristala, ki podpira in čisti čakro (posnetek)
– Meditacijska terapija (posnetek)
– Zdravilni zvok (naš glas) za čiščenje, uravnovešanje in polnenje čakre (posnetek)

V kolikor vam kakšen teden vaj ne uspe narediti, nič hudega, saj imate dostop za vedno in jih lahko izvedete kadarkoli želite.
Spletni tečaj lahko kadarkoli tudi ponovite in si vse življenje negujete čakre.

Zakaj spletni program?
Ker je sestavljen iz vaj, tehnik, orodij in dejavnosti, ki vam ne bodo vzele veliko časa. Prav tako si sami določite kdaj v dnevu jih boste izvedli.

Kaj, če bom imel kakšno vprašanje med samim programom?
Za kakršnakoli vprašanje, podporo, pogovor mi lahko pišete na ogenjduse@gmail.com

Namen programa:

Namen programa je, da spoznate čakre in njihovo delovanje, kateri kristali so povezani z določeno čakro in, da skozi program čistite blokade na posameznih čakrah, vsako čakro ponovno podprete, da zasijejo v vsej svoji moči. Da aktivirate moč svojega glasu in z njegovo pomočjo vzpostavite harmonijo.

Ker so skozi program prisotne prave melodije kristalov boste podprti tudi z zdravilnimi zvoki, ki vam bodo pomagali pri čiščenju blokad in uravnovešanju vas samih. Zvezek je namenjen spremljanju vaših občutkov, misli skozi program, da lahko zavestno opazujete dogajanje skozi zdravljenje.

POMEMBNO
S čiščenjem ter zdravljenjem posamezne čakre, se lahko to začne izrazito kazati tudi v vašem življenju zato bodite pripravljeni na spremembe. Na dan lahko privrejo potlačena čustva, nepredelane situacije ali pa se vam v vašem življenju začnejo rušiti določene
zadeve, odnosi…,ki niso v skladu z vami. Te spremembe pozdravimo in dovolimo, da se zadeve postavijo na svoje mesto.

Čakre

7 glavnih čaker je razporejenih od trtice navzgor do vrha glave in vsaka od njih ima POMEMBNO VLOGO ZA VSA NAŠA TELESA ( fizično, eterično, čustveno, mentalno in dušno) ter vplivajo na našo fizično telo ( bolečino, bolezen), čustvene, miselne, intuitivne, duhovne in energetske funkcije.
Zato je pomembno ohranjati ravnovesje in zase skrbeti celostno saj vsaka čakra skrbi za določeno področje nas samih. S čiščenjem in negovanjem poskrbimo za harmonično ravnovesje in pretočnost tako nas kot samega življenja.

Na voljo pa je tudi INDIVIDUALEN TEČAJ, kjer celotna vsebina tečaja in potek ostane ista, le da se s posameznikom vidiva enkrat tedensko preko ZOOMA ali FBja, ter ga vodim skozi celoten postopek.
Se pogovoriva, osredotočiva na blokade, ki so prisotne pri vsaki čakri in delujeva v tej smeri. Skozi cel čas imaš mojo podporo.
Pri individualnem programu, prejemeš vsak dan tudi vilinsko sporočilo dneva, ter dodatno energijsko podporo, če jo potrebuješ.

SPLETNI TEČAJ

POTOVANJE PO ČAKRAH S KRISTALI IN ZDRAVILNIMI ZVOKI
SPLETNI TEČAJ

- 7 modulov
- 7 kristalov
- 7 posnetkov teorij
- 7 vaj, tehnik, orodij
- Moja podpora ves čas
- Vsak dan dnevno vodilo vodnikov
- posnetek vaje za zdravljenje čaker
- 1x tedensko druženje preko ZOOMa

111 €
prijava
SPLETNI TEČAJ INDIVIDUAL

- 7 modulov
- 7 kristalov
- 7 posnetkov teorij
- 7 vaj, tehnik, orodij
- Moja podpora ves čas
- Vsak dan dnevno vodilo vodnikov
- posnetek vaje za zdravljenje čaker
- 1x tedensko druženje preko ZOOMa

144 €
prijava
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram