ogenjduse@gmail.com I Naročilom nad 80€ pripada brezplačna dostava
0,00 
 • Kristali

  TRGOVINA
 • Kristali

  TRGOVINA
 • Kristali

  TRGOVINA
 • Kristali

  TRGOVINA

KRISTALI - TAKO EDINSTVENI - TAKO POSEBNI

Njihov obstoj sega v čas nastanka naše prelepe Mati Narave. Najdemo jih v različnih oblikah in tvorbah. Sama sem velika ljubiteljica naravnih, surovih neobdelanih kristalov, saj se obdrži njihova prava oblika, energija in čarobnost.   

Zdravilne kristale in drage kamne so že tisočletja uporabljale starodavne civilizacije, ki so jih vključevale v svoj vsak dan in bile tesno povezane z njimi. Tako naša telesa kot kristali imajo energijske vibracije, zaradi česar smo naravno dovzetni za vibracije kristalov saj lahko uskladijo naše lastne vibracije z njihovimi, zato imajo močan vibracijski učinek, če jih položimo neposredno na naše telo ali na kakršenkoli drug način z njimi sodelujemo.

Kristali so živa energija – živa bitja, ki s svojo vibracijo zelo močno delujejo na človekov organizem. Z njimi si lahko pomagamo pri čiščenju, uravnovešanju, transformiranju in zdravljenju fizičnega telesa, čustev in uma. Z njihovo pomočjo v življenje prikličemo lahkotnost, živahnost, Ljubezen, obilje in vse kar potrebujemo ter se lažje soočimo in zdravimo bolečino in blokade znotraj nas, ki nas obremenjujejo.

Že od otroštva sem v kristalih videla prav posebno čarobnost in živost in so moji spremljevalci že od nekdaj. Z njimi sem preživela veliko časa, vsako leto sem še bolj poglobila vez z njimi in jih raziskovala na takšne in drugačne načine, se učila brati njihovo energijo in zapise, ki jih nosijo v sebi že od samega nastanka. Njihovo moč sem še bolj odkrivala v času, ko je hči imela nočne groze in sem iskala različne načine, da ji pomagam. V naši družini brez teh čudovitih družinskih članov enostavne ne gre. 
Ko z njimi ravnamo spoštljivo, iskreno in z Ljubeznijo lahko vzpostavimo prav posebno vez, ki nam prinese zelooo veliko in nam omogoči zdravljenje na vseh nivojih življenja. 
Zato dovoli si sprejeti to edinstveno energijo kristalov, ki ti s svojo frekvenco pomagajo uravnovesiti neravnovesja in blokade v tvojem fizičnem, mentalnem in čustvenem telesu, saj vsi mi smo sestavljeni iz kristalov, Kristali so del nas saj so iz njih sestavljene naše celice, DNK in naše celotno telo.

Kakšna je njihova vloga in pomen?

Sama menim, da je NAJMOČNEJŠI POMEN KRISTALA tisti, ki ga ODKRIJETE SAMI. Seveda ima vsak kristal neke lastnosti, ki so zapisane in jih uporabimo za nek določen namen a že kar nekajkrat sem spoznala, da je poleg tistih osnovnih lastnosti vsak KRISTAL UNIKATEN in nosi  SVOJ EDINSTVEN POMEN in ZAPIS.

Izbira kristala je pogosto intuitivna in vloga, ki jo ima kristal, je največkrat odvisna od posameznika in zato se mi zdi pomembno, da dovolimo, da nas kristal pokliče sam - saj on najbolj ve kje potrebujemo pomoč in zdravljenje ter nato, ko ga odnesemo v svoj dom delo z njim poglobimo in razvijemo. O tem vedno spregovorim na delavnicah in individualnih srečanjih in delim izkušnje s svojim delom s kristali.

Glavna naloga kristalov je, da odklenejo moč in darove v vas samih , ki se tam skrivajo že ves čas, vas opolnomočijo in pomagajo na vaši poti. A z njimi je potrebno delati iskreno, spoštljivo in z Ljubeznijo.

Kristale, tako za VAS kot zase izbiram INTUITIVNO, SKRBNO IN Z LJUBEZNIJO. Dovolim, da me KRISTALI POKLIČEJO SAMI

Redno so očiščeni in tudi predno oddidejo v vaše domove jih skrbno očistim in se od njih tudi poslovim. 

Podaj se na pot zdravljenja na vseh nivojih in se ponovno zbližaj s svojo dušo – ponovno jo začuti v vsej veličini.

O tem kako izbrati pravi kristal zase pa lahko več prebereš TUKAJ.

DELAVNICE - TEČAJI - RAZVAJANJE

Vse o kristalih, o njihovi uporabi in delu z njimi
KRISTALNI TRETMA
Sprejmi to edinstveno energijo kristalov, ki ti s svojo vibracijo pomagajo uravnovesiti neravnovesja in blokade v tvojem fizičnem, mentalnem in čustvenem telesu. Sprejmi to energijsko zdravljenje na vseh nivojih in se ponovno zbližaj s svojo dušo – ponovno jo začuti v vsej veličini.
50 €
VEČ
KRISTALI
Delavnica o kristalih in delu z njimi
E - učilnica ali individualno
KMALU V E -UČILNICI
VEČ
KRISTALI & KRISTALOTERAPIJA
Poglobljeni spletni tečaj - delavnica o kristalih, delu in rokovanju z njimi, branju njihove energije in njihovih zapisov, njihova zgodovina skozi čas in še mnogo več.
E - učilnica ali individualno s praktičnimi vajami
KMALU V E - UČILNICI
 €
VEČ
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram