ogenjduse@gmail.com I Naročilom nad 80€ pripada brezplačna dostava
0,00 
  • Kristalne esence in olja

    več
  • Kristalne esence in olja

    več
  • Kristalne esence in olja

    več

KRISTALNE ESENCE IN OLJA

Ko se preko vseh čutil podaš v svet Čarobnosti in višjih vibracij

Naravne KRISTALNE ESENCE in KRISTALNA OLJA  Vilinski svet ustvarjam INTUITIVNO, z LJUBEZNIJO in RADOSTJO, največkrat prejmem recept v meditaciji v kateri mi pokažejo kaj potrebujem ali pa me enostavno vodijo skozi celotni proces nastanka tako esence kot olja, zato z lahkoto aktivirajo naša pozitivna občutja in dvignejo vibracijo prostora.
K temu dodam Kristale oz. kristalne eliksirje, žarke, pozitivno namero, ki jo s posebnim postopkom informiram tudi s pomočjo zvoka himalajske sklede v samo esenco. 

Esence in olja pripravljam sproti, navadno ob posebnih dnevih, ko so energije prave in podporne in tako njihove VISOKE VIBRACIJE še dodatno okrepijo same esence. V esencah in oljih so tudi naravna eterična olja, ki s pomočjo vonja vplivajo na vse ravni našega bitja( fizično, duhovno, mentalno in čustveno). Za njih uporabljam samo izvirsko vodo, po katero hodim samo ob določenih dnevih.

Namenjene so za harmonizacijo našega auričnega polja ter osebnega prostora. Več o sami esenci in namenu le te pa je podano ob opisu posamezne esence.

Podaj se na pot zdravljenja na vseh nivojih in se ponovno zbližaj s svojo dušo – ponovno jo začuti v vsej veličini.
Kristalno olje:

Kristalno olje, ki te ponese v svet čarobnosti. Ko se preko vseh znanih in neznanih čutil podaš na raziskovalno pot vibracijskega zdravljenja in svojo vibracijo dvigneš na raven željene realnosti.

Vse je energija, vse je vibracija in ko zavibriraš na višji frekvenci se svet čarobnosti začne. ​Ustvarjena so za pomoč pri različnih težavah in lajšanje le teh, kot podpora pri stresu in umirjanju, za začito nas samih ter za čas, ki si ga pri tem vzamemo samo za nas in ga izkoristimo za umiritev.

VRSTE KRISTALNIH OLJ:

Kristalna Esenca:

Izredno močno orodje s katerim lahko očistimo svojo auro in prostor, si pomagamo dvigniti razpoloženje, se obdati z zaščito in uživati v čudovitih vonjih in vibracijah kristalov.

Kristalne esence so narejene z Ljubeznijo in močnim namenom, da vam pomagajo do BOLJŠEGA POČUTJA. Vsaka ima svojo rdečo nit, a vse imajo nekaj skupnega. Da se dobro počutimo v svoji koži in da zaživimo bolj lahkotno, radostno in svobodno. Poleg žarkov , vas bodo energijsko podpirali tudi kristali. Le ti imajo vsak posebej svojo moč in tako vam lahko zelo pomagajo in vas energijsko podpirajo na vsakem koraku.

VRSTE ESENC:

KRISTALNE ESENCE IN OLJA

Ko se preko vseh čutil podaš v svet Čarobnosti in višjih vibracij

KRISTALNA ESENCA

Osebni in fizični dvig vibracij in energije
26 €
TRGOVINA

KRISTALNO OLJE

Osebni, fizični in prostorski dvig vibracij in energije
15 €
TRGOVINA
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram