ogenjduse@gmail.com I Naročilom nad 80€ pripada brezplačna dostava
0,00 

Temna noč duše – duhovna preobrazba

Obdobje Temne noči duše je proces ki zahteva boleč potop, ki ga posameznik doživlja preden se prebudi in zasije v vsej svoji luči. Je nekakšno soočenje s samim seboj.

Ta proces se te dotakne tam kjer si želiš biti nedotakljiv.

Prisili te, da iščeš v globinah sebe, brskaš po svojih sencah in se z njimi soočaš, si jih priznaš in pozdraviš. Da prestrukturiraš vse svoje vrednote, vzorce, navade  in prepričanja, ki si jih imel vse do obdobja temne noči. Je obdobje ko postajaš nov človek, tisti pravi ti, ki je bil skrit za vsemi maskami, ki si jih leta in leta nanašal nase.

To je nekakšna faza v našem življenju, ko se srečamo v borbi s samim seboj. Rušijo se naša stara prepričanja, vse tisto v kar smo verjeli se nam podira. Naš stari jaz nas zapušča in se vrača naš pravi jaz.

Je vmesni prostor med tem kdo si bil in kdo boš postal. Je izkušnja, ki te preobrazi vse do temeljev ter pusti pečat v globinah tebe.

V tem obdobju je navadno, da se počutiš, kot, da vse v kar si prej verjel, sedaj nima smisla. Počutiš se izgubljenega, osamljenega, praznega in zmedenega. V tem obdobju sem sama veliko prejokala pa niti nisem vedela razloga za to, iz mene so vrela čustva, ki jih nisem mogla nadzorovati.

Nekateri temni noči duše pravijo tudi izguba identitete – ko ne vemo več, kdo smo, kaj nas osrečuje in kaj si želimo v življenju.

Ko sem sama hodila skozi to obdobje, priznam mi ni bilo lahko. A z različnimi tehnikami sem to spremenila sebi v prid in začela čisto na novo.

TEHNIKE S KATERIMI SE LAŽJE PREBIJEŠ SKOZI TO PREOBRAZBO
  • SPREJMI IN SE NE UPIRAJ

Sprejmi to obdobje in ga obrni sebi v prid. Ne upiraj se procesu, ker bo tako še težje. To je proces, ki ga sproži naša duša, da ji začnemo slediti in delovati skozi njo. Z upiranjem le upočasnujemo ta proces preobrazbe iz bube v metulja. Ne oklepaj se tistega, kar nisi več ti ampak dovoli svojemu resničnemu jazu, da zaživi, dovoli svoji duši, da spregovori.

  • DOVOLI ČUSTVOM, DA PRIDEJO NA POVRŠJE IN SE IZRAZIJO

Skozi to obdobje se sproži val čustev, ki so bila potlačena in ignorirana skozi več let. Dovoli si čutiti vse, kar prihaja na površje. Osamljenost, žalost, sram, nemoč, ničvrednost, jeza, krivda, zapuščenost… tega ne obsojaj, samo dovoli, zaznavaj in pozdravi. Predihaj, jokaj in izpusti.

  • NARAVA NAJ BO TVOJ DRUGI DOM

Čudovita narava ima zdravilno moč in nam je lahko v podporo na vsakem koraku. Ko sem sama raziskovala naravo, drevesa in melodije dreves, z napravo, ki frekvenco same rastline spremeni v zvok, sem odkrila kako zelo mi pomaga na moji poti transformacije.

Narava blagodejno vpliva na nas tako fizično kot energijsko. V naravo pojdi z namenom čiščenja in polnjenja. Povezuj se z drevesi, govori z njimi. Uporabi jih za čiščenje svojih čustev, misli in bolečine. Vsako drevo ima svoj namen, svojo moč, ki ti resnično pomaga na tvoji poti. Dovoli reki, da te očisti na vseh nivojih, dovoli zemlji, da iz tebe povleče vse kar nisi več ti. Vrni se nazaj k naravi, spoštuj jo in podprla te bo na vsakem koraku.

  • KRISTALI

Poveži se z izvorno močjo kristalov, uporabi jih, da se povežeš z njihovim znanjem. Da s pomočjo vibracije kristalov dviguješ svojo vibracijo. Da se z njimi zdraviš in polniš.

Naj te vibracija in melodija samega kristala ponese v tvoje jedro. Naredi si kristalni eliksir in vnesi te zdravilne vibracije v svoje telo (pozor – niso vsi kristali primerni za vodo in eliksir).

  • HVALEŽNOST

Kljub temu, da je v tem obdobju težko najti hvaležnost, si vsak dan vzemi čas in zapiši 3 stvari, za katere si hvaležen. Na začetku bo težko, vendar bo z vsakim dnem lažje. Z vsakim dnem boš lažje začutil hvaležnost s celim telesom in s tem dvignil svojo vibracijo ter prižigal iskrico v sebi.

  • DOVOLI SI SAMOTO

Biti sam in uživati v samoti še ne pomeni, da si osamljen. Tišina in samota ti bosta pomagali, da zopet zaslišiš sebe, svojo dušo in se lažje povežeš z njo. Da se umakneš od dnevnega hrupa in hitenja ter samo si. V tišini in samoti. Ne boj se. Samo dovoli si biti.

  • POTRPEŽLJIVOST IN ZAUPANJE V PROCES

Bodi potrpežljiv in nežen sam s seboj. Zaupaj v proces preobrazbe in se vdaj. Izpusti potrebo po nadzoru.

  • DOVOLI

Dovoli, da se zruši vse, na vseh področjih tvojega življenja. Ne oklepaj se starega. Sprejmi spremembo, ki se dogaja znotraj in zunaj tebe.

Dovoli, da se odnosi, ki niso več v skladu s teboj, zaključijo.

  • NAPIŠI VIZIJO

Začni na začetku. Korak za korakom. Sprašuj se in se poslušaj. Katere so tvoje vrednote? Kdo si sedaj? Kakšen si želiš biti? Kaj si želiš doseči? Za vsako področje svojega življenja si napiši vizijo. Kaj želiš? Kakšne odnose želiš? Kaj te osrečuje? Kakšna je tvoja sanjska služba? Kaj te polni? Kaj te umirja? Sprašuj se, kdo si.

Temna noč duše ni nič slabega. Je čudovita priložnost, da na novo postaviš temelje in zaživiš resničnega sebe. Da zaživiš svojo dušo.

Da postaneš nov človek tisti avtentični človek, to seveda ni lahka naloga, je težek proces a hkrati zelo osvobajajoč in vreden vsega truda.

Ker vem kako je hoditi skozi to obdobje sem ustvarila individualno mentorstvo TEMNA NOČ DUŠE, skozi katerega ti pomagam iti čez to obdobje. Ti stojim ob strani in ti pomagam, da iz tega obdobja potegneš največ kar lahko, te naučim različnih tehnik katere lahko uporabiš za lažji prehod skozi to obdobje.

Iščeva po globinah tebe in se soočava s sencami in jih zdraviva. Prestrukturirava vse tvoje vrednote, vzorce, navade  in prepričanja, ki si jih imel vse do obdobja temne noči. Skozi mentorstvo ti pomagam, da postajaš nov človek, tisti pravi ti, ki je bil skrit za vsemi maskami, ki si jih leta in leta nanašal nase.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram