ogenjduse@gmail.com I Naročilom nad 80€ pripada brezplačna dostava
0,00 
  • Kako izbrati pravi kristal zase?

    trgovina
  • Kako izbrati pravi kristal zase?

    TRGOVINA

KAKO IZBRATI PRAVI KRISTAL ZASE?

V življenju vsi radi raziskujemo različne načine in tehnike, ki nam lahko pomagajo na naši poti ter nas podprejo na vseh nivojih.
Kristali - ti čudoviti darovi narave, ki sem jih občudovala že od majhnega oddajajo vibracije, ki blagodejno vplivajo na naše telo in misli, nas očiščujejo, sproščajo, polnijo  hkrati pa nam s svojimi magičnimi močmi pomagajo rešiti morebitne težave, vlijejo energijo, ali pa nudijo podporo pri manifestaciji naših sanj.

Velikokrat prejmem vprašanje, kako naj izberem kristal zase, kako vem kateri je tisti pravi, kako se z njimi povezati...saj je okoli nas toliko različnih informacij in napotkov, da je vsak lahko malce zmeden okoli tega.  Zato sem pripravila nekaj napotkov, ki so meni najbližji in so meni najbolj zavibrirali in mi olajšali izbiro in povezovanje s kristalom, tako, da jih lahko preizkusiš in preveriš, če ti ustrezajo. 
1. ZAČUTI SEBE

Tvoje popotovanje naj se začne z nekaj trenutki, ki si jih vzameš zase. Globoko vdihni in izdihni in se poveži s seboj, s svojim jedrom. Ko boš v stiku s seboj, pa zaprosi naj te izbere kristal sam - tisti, ki ga potrebuješ.

2. SLEDI INTUICIJI IN IZBERI KJE BOŠ KUPIL KRISTAL ( TRGOVINA, SPLETNA TRGOVINA, OSEBA...)

Ko izbereš trgovino, osebo, kraj, spletno trgovino, se sprehodi po trgovini oz. jo prebrskaj.

Če gre za fizično trgovino, poskusi kamen vzeti v roke. V primeru spletne trgovine pa se virtualno sprehodi po ponudbi kristalov in pozorno opazuj kristale. Opisi kristalov niso pomembni.

3. ZAČUTI KRISTAL

Kristale intuitivno opazuj. Kaj čutiš? Kaj opaziš? Opazuj njihove oblike, barve, občutke, ki jih čutiš ob opazovanju specifičnega kristala. Poskusi kristal začutiti v svoji roki in se osredotočaj na tisti občutek.

Vsak kristal ima svoje lastnosti, ki pa naj pri izbiri kristala ne bodo vodilo oz.tista glavna točka izbire. V tej točki se je bolje prepustiti svojim intuitivnim občutkom.

4. SLEDI INTUICIJI DOVOLI KRISTALU, DA TE IZBERE

Moje mnenje in zlato pravilo, ko izbiram zase kristal ali za v trgovino: Kristala ne izbereš ti sam, kristal izbere tebe. Zato se v tem procesu izbire prepusti toku. Naj te izbere, naj te pokliče. Saj inteligenca kristala in energije točno ve, kaj potrebuješ tisti trenutek. 

Intuicija je čudežna moč. Zaupaj vase in prisluhni glasu kristalov. Tisti, ki te pokliče, ti je namenjen, četudi včasih v tistem trenutku ne veš razloga zakaj je temu tako. To je čarobnost kristalov.

5. ENERGIJSKO ČIŠČENJE KRISTALOV

Ko svoj kristal prejmeš domov, ga očisti in pripravi na uporabo. Kljub temu, da nekateri redno čistimo kristale in tudi predno zapustijo trgovino jih prečistimo ponovno, sama vedno priporočam, da se ga prečisti še enkrat, ko se ga prinese domov.  Za energijsko čiščenje kristalov priporočam sveti les, žarke, zemljo ali vodo - PRI VODI BODI PAZLJIV SAJ NISO VSI KRISTALI ZA V VODO.

6. POVEŽI SE S KRISTALOM

Po energijskem čiščenju kristalov pa sama vedno navežem stik s samim kristalom. Ga pridržim v rokah, se z njim povežem in ga začutim.

To je tisti osnovni postopek, ki je meni najbližji. Sama vedno tako izberem kristale in se nato podam na raziskovanje le teh. 

Na delavnicah pa gremo še bolj poglobljeno skozi proces povezovanja, čutenja, branja itn. s kristalom, kjer opišem svoje metode katere sem preizkušala na svoji poti.

Trgovina

Več v trgovini
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram