ogenjduse@gmail.com I Naročilom nad 80€ pripada brezplačna dostava
0,00 

Privoščite si Nebeško kopel

Kaj je lepšega, kot to, da si po napornem dnevu ali tednu privoščite toplo kopel v kateri se lahko popolnoma sprostite in napolnite. Kopanje je odličen način, da se sprostite in uživate v sproščujočem času zase.

Svojo kopel pa lahko dvignete na višjo raven in ji dodate kristale. Energija kristalov, ki bo napolnila vodo, bo poskrbela, da boste v svoji kopeli še bolj uživali, se sprostili, napolnili in očistili.

Uporabite lahko katerikoli kristal, ki vam je všeč, dovolite, da vas vodi intuicija. Prepričati se morate, da kristali, ki jih izberete, niso topni v vodi. 

Sama v kopel ne dajem mila, ko so kristali v vodi – čeprav naj bi se lahko dodajalo tako milo kot eterična olja ampak jih položim med polnjenjem kopeli v banjo in nato, ko je kopel pripravljena jih postavim ven – okoli sebe, dodam milo, eterično olje in cvetove vrtnice. 

V kolikor dobim kakšno domače narejeno milo pa ga uporabim že med tem, ko voda teče ampak takrat uporabim kristale, ki so na kremenovi osnovi. Lahko prižgete še nekaj sveč in dodate mirno glasbo ter uživate v svoji Nebeški kopeli.

Pred in po kopeli vedno očistite svoje kristale.

Moj izbor kristalov za Nebeško kopel:

  • Roževec – po mojem mnenju ne sme manjkati saj Ljubezni nikoli ni dovolj, njegova čudovita energija vas bo napolnila z Ljubeznijo.
  • Ametist -kristal spiritualnosti in transformacije. Ovija nas z vijoličnim žarkom in transformira vse, kar nam ne služi več. Okrepi naše celotno telo.
  • Kamena strela – aktivacija in čiščenje. Kamena strela je znana po tem, da v nas prebudi skrite talente in nam omogoča, da jih manifestiramo. Ima neizmerno zdravilno moč.

To so kristali, ki so pri meni osnova za kopel, nato pa dodajam še dodatne kristale po občutku npr.: Oceanski jaspis, Karibsi kalcit, črni turmalin, angelit, ahat, akvamarin, rubin, dimni kremen….Če želiš razširiti svojo zbirko kristalov, jih najdeš TUKAJ.

Želim vam čudovito razvajanje naj vas Nebeška kopel popelje v svet čarobnosti.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram