ogenjduse@gmail.com I Naročilom nad 80€ pripada brezplačna dostava
0,00 

Povezovanje z Drevesi

Drevesa oddajajo energijo, ki blagodejno vpliva na naše telo – deluje protibolečinsko in protivnetno, umirja naš živčni sistem, omogoča sprostitev ter ohranja naš imunski sistem dobro delujoč.

Povezanost z energijo dreves bi sama rekla, da nam omogoča ohranjati tudi ravnovesje uma, telesa in duše. Kot vse živo na tem planetu imajo tudi drevesa energijsko polje. Ko se povežemo ali pristopimo k drevesu že poteka izmenjava energije, ki lahko pomaga pri zdravljenju našega telesa. Zato že sam sprehod skozi gozd nekatere umirja in blagodejno vpliva na počutje.

Sama sem doživela moč dreves, ko sem zbolela in so me dobesedno klicali k sebi. Najprej sem se upirala temu “glasu”, nato pa sem le popustila in se odpravila v gozd. Ko sem hodila po travniku se mi je že med potjo en drevo posvetil in me poklical k sebi. Ko sem pristopila k njemu sem samo rekla : Tukaj sem, dovolim zdravljenje in se naslonila nanj. Sedela sem nekaj časa z zaprtimi očmi in dovolila prosceu, da opravi svoje. Nato sem se zahvallila in odšla domov in zaspala. Ko sem se zbudila, sem bila brez vročine in kot nova.

Takrat sem spoznala še bolj kakšno moč imajo sama drevesa in kako smo sami povezani z njimi, če si jih le dovolimo slišati in čutiti. In tako sem se poglobila v raziskovanje moči samih dreves in narave.

Poznamo več tehnik povezovanja z drevesi, ki so prikazane spodaj na sliki. Sama uporabljam veliko tehnik predvsem pa poslušam svojo intuicijo in samo drevo, ko vstopim v gozd.

Želim vam približati pomembnost dreves in same narave, ter kako z njimi ravnati spoštljivo, saj so izredno čuteča bitja in čutijo, vidijo in slišijo vse. S spodaj prikazanimi tehnikami si lahko pomagate in izberete sebi najljubše, predvsem pa poslušajte sebe in svojo intuicijo. Ljudje smo različni in nam ugajajo različne stvari. Spodaj so 4 najbolj pogoste tehnike povezovanja z drevesom.

1. Izmenjava energije, ko stojimo nasproti drevesa in dovolimo pretok energije navzgor. Začutimo, kako energija potuje skozi našo kronsko čakro navzgor, skozi krošnjo drevesa po njegovem deblu navzdol do korenin in nato skozi naše korenine v korensko čakro in nato navzgor po vseh čakrah.

2. Dovolimo združitev našega energijskega polja z energijskim poljem drevesa, ter dovolimo čiščenje. Roke usmerimo proti drevesu in poleg sprejemanja energije tudi oddajamo energijo samemu drevesu.

3. Sedimo ob drevesu obrnjeni proti njemu in skozi roke sprejemamo energijo in dovolimo kroženje energije.

4. Sedimo naslonjeni na drevo in se prepustimo meditaciji ter dovolimo energiji, da nas očisti in napolni.

Izredno pomembno je, da pred vsakim povezovanjem z drevesom, najprej prosimo samo drevo za dovoljenje ter po mončanem povezovanju se tudi zahvalimo.

Če pa si želitš še globje spoznati čarobnost dreves in njihovo moč, pa lahko se preko individualnega mentorstva podava na to pot čarobnosti, kjer ti pokažem kako drevesa začutiti, jih slišati se z njimi povezati in kakšne čarobne lastnosti imajo. Skozi praktično delo te naučim, da ponovno vzpostaviš stik s seboj in drevesom. Kako se s svojim drevesom povezuješ na daljavo, ko potrebuješ njegovo pomoč in še globje spoznaš to čudovito moč same narave.

Z Ljubeznijo,

Petja Janžovnik

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram