ogenjduse@gmail.com I Naročilom nad 80€ pripada brezplačna dostava
0,00 

Kristalni eliksir – dvigni svojo energijo in napolni vsako celico svojega telesa

Zjutraj je bila dolgo časa moja prva misel kava. Vendar v določenem trenutku sem spoznala, da mi je kava omogočila dvig energije samo za kakšno uro nato pa je moja energija padla in sem se počutila utrujeno, moja kreativnost se je zmanjšala ter v želodcu mi ni bilo ravno prijetno. In tako se je začelo moje raziskovanje kaj lahko naredim drugače.

S kristali sodelujem že kar dolgo časa, spoznavam njihovo moč in poslušam kaj mi govorijo. In tako sem prišlla do kristalega eliksirja, ki danes brez njega ne začnem dneva. Kristalni eliksir je napitek iz kristalov, ki dejansko poskrbi za vsako celico telesa, saj vanjo vnese vodo, ki je obogatena z življenjsko energijo.

Danes že vsi vemo, da so naša telesa sestavljena iz več kot 80% vode. Torej, če želimo biti zdravi, vitalni in polni energije moramo piti vodo, ki je čista, obogatena z minerali in v njej se mora pretakati življenjska energija.

Dejstvo pa je, da po navadi pijemo vodo iz pipe ali ustekleničeno vodo, ki vse te dragocenosti na poti do nas žal izgubi, še več dodajo ji tudi različne kemikalije, ki za naše telo niso dobre.

Zakaj Kristalni eliksir?

Kristali so res najpreprostejša stvar s katero lahko izredno dobro sodeluješ. So izjemno orodje za zdravljenje našega fizičnega telesa in raztapljanje čustvenih blokad kot tudi za manifestacijo naših želja in ciljev.

Osnovni eliksir katere si sama pripravim vsak dan in ga s celo družino pijemo skozi cel dan.

Potrebuješ kristale, ki so na osnovi kremena. Če ne veš kateri so, ti spodaj podajam paket kristalov, ki je lahko tvoj začetni paket za pripravo kristalnega eliksirja.

  1. Roževec
  2. Kamena strela
  3. Ametist
  4. Šungit
  5. Sama dodam tudi Citrin

Paket lahko naročiš TUKAJ

Zvečer v steklen vrč oz. doma imamo, kar tisti večji vrč s pipco, naliješ vodo in vanj položiš kristale. Predno jih sama položim v vrč jih očistim, se z njimi povežem in jim dam namen. Zjutraj, ko vstanemo je eliksir pripravljen za celo družino, ki nas skozi dan polni s svojo močjo. Sama voda prejme čarobne moči kristalov po 20 minutah tako, da v kolikor si pripravljaš čez dan je dovolj, da počakaš 20min.

Pri kristalih je izredno pomemben naš namen, zato, ko si pripravljaš eliksir se zavedaj namena, svojih misli in svoje energije. Ko piješ vodo pa jo lahko še dodatno informiraš in z vsakim požirkom čutiš kako vse to vnašaš v svoje telo.

Želim ti veselo pripravo eliksirja 😀

Če želiš svoj paketek pa ga lahko narčiš TUKAJ.

Z Ljubeznijo,

Petja Janžovnik

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram