ogenjduse@gmail.com I Naročilom nad 80€ pripada brezplačna dostava
0,00 

Dnevi, ko si na dnu

Pridejo dnevi, ko se počutiš popolnoma na dnu. Na svoji poti prejmeš veliko izzivov, ki se ti zdijo težki, nerešljivi, veliko neuspehov in udarcev od ljudi, ki so ti bili blizu. Vse to ti lahko zamaje samovrednost, samozavest, tvoj pogum ter ti zruši temelje, ki si jih do sedaj gradil.

Ali to pomeni, da si poražen? Absolutno NE.

To je čas, ko ponovno iščeš svoj namen. Priložnost, da lahko pogledaš še globje vase in poiščeš tisti ZAKAJ.

Da vso znanje, ki si ga nabiral skozi leta, osebne in duhovne rasti spraviš v prakso preko svojih izkušenj in vneseš vse to v svoje življenje.

Sama sem v zadnjih mesecih velikokrat želela opustiti svoje delo in iti nazaj v » službo«. A  pa sem vedela kakšno službo si želim? Ne.

V meni so divjali občutki nemoči, panike, strahu….nekega dne sem se zlomila. Začela sem jokati in nikakor nisem mogla nehati.

Nato pa me je nekdo vprašal: Kaj bi bila tvoja najboljša stvar, ki bi se ti lahko zdaj zgodila? Izstrelila sem: Da bi lahko nekomu pomagala, mu pokazala, da zmore in mu s tem polepšala dan in življenje. Da bi našla tisti svoj namen.

Nato sem sedela v svojih solzah in samo globoko vdihnila in izdihnila. Z izdihom sem spuščala vse svoje strahove, dvome, zaskrbljenost. Ponavljala sem vdihe in izdihe. Spuščala sem nadzor in se osredotočila na tisto, kar lahko nadzorujem – na svojo energijo, misli, čustva.

Izbrala sem, da ne bom več žrtev in sabotirala samo sebe. Izbrala sem življenje, ki si ga želim, se sprostila in prepustila. Čez nekaj minut sem prejela sporočilo z mnenjem stranke o mojem delu, ki mi je pogrelo dušo in me spomnilo, da počnem nekaj čudovitega. To je bil znak.

Vsem nam se dogaja, da včasih enostavno želimo dvigniti roke in vse pustiti. Seveda je včasih dobro pustiti tisto staro, nepravo za seboj, a tudi vedno bomo prejeli vodstvo, ki ga tisti trenutek potrebujemo za pravo smer.

Sama hodim skozi proces, kateremu je potrebno pustiti, da se razvije, da teče, da mi lahko skozi lekcije, bolečino pokaže tisti največji ključ , ki skriva moj namen in darove. Skozi to izkušnjo bom odkrila tisto največjo moč, ki je v meni in jo uporabila za gorivo.

Lekcije so lahko izredno boleče a se jih splača dati skozi, saj takrat izmojstruješ sebe in se poglabljaš v svoje jedro.

Vedno imamo izbiro. Ta naš dar izbire. Sama velikokrat med pogovorom drugim rečem imaš izbiro, izberi tisto, kar želiš in ne igraj žrtve. Kako ironično, da sem sama velikokrat morala iz vloge žrtve v vlogo kreatorja.

In kaj lahko pri tem spremeniš, da pritegneš k sebi možnosti za dosego svojih ciljev in življenja, ki si ga resnično želiš živeti.

  • Svoje misli: torej svoje negativne misli kot na primer » kdo bo pa želel moje storitve in vse to kar ponujam« spremenite v » Delam in ustvarjam nekaj čudovitega, dragocenega in potrebnega. To mi prinaša veselje, radost in podpira tiste, ki si jim želim služiti.
  • Svoj način razmišljanja: Namesto, da rečete » ne vem kako naj to naredim« lahko spremenite v » Bom poskusila, vsak dan se lahko naučim nekaj novega«
  • Svoja dejanja: delovanje iz strahu in panike spremenite v delovanje iz ljubezni, strasti, veselja s katerim krepite svojo vizijo in sledite svojim sanjam
  • Svojo energijo: izčrpanost, pomankanje motivacije lahko spremenite v pretočnost, pogum. S čiščenjem svojega energijskega polja naredimo že ogromno.
  • Svojo strategijo, cilje: namesto, da nekaj počnete za zaslužek in ker nekaj morate spremenite, da v to kar počnete, v svoj načrt daste svojo dušo, svoje veselje tako se boste napolnili z energijo in k sebi priklicali ravno to kar potrebujete.
  • Svojo pozornost: namesto, da svojo pozornost usmerjate v tisto česar nimate, raje usmerite v tisto kar želite. Premaknite ogledalo in se v ogledalu že glejte kako to živite.
  • Svojo vlogo: iz vloge žrtve greš v vlogo kreatorja.
  • Svoje delovanje: namesto velikih hitrih korakov, delajte manjše korake znova in znova, ki vas bodo pripeljali do cilja…

Narediš lahko še veliko več, vendar bi bila ta objava izredno dolga če bi zapisala popolnoma vse. Naše razmišljanje, soočanje s strahovi, iskanje naših globin, iskanje našega prihodnjega jaza, naša prepričanja so izredno pomembna na naši poti transformacije in doseganja naših ciljev. Zato sem vso znanje, vaje, orodja, ki so meni in moji družini pomagala, zbrala skupaj in naredila programe s katerimi te lahko podprem. In ti pokažem, da zmoreš. Ti podam roko, ki jo morda potrebuješ, da se dvigneš in nadaljuješ svojo pot.

Če se najdeš v zapisu in si želiš pomoči, lahko pogledaš med programi, ki jih ponujam in izbereš sebi primernega in se podaš na svojo željeno pot. Pot kreatorja.

Z Ljubeznijo,

Petja

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram