ogenjduse@gmail.com I Naročilom nad 80€ pripada brezplačna dostava
0,00 

Kristali in njihova frekvenca – kako si lahko z njimi pomagamo na svoji poti

V tem zapisu bom delila z vami svoj pogled na kristale in seveda ni nič narobe, če kdo od vas čuti drugače in ima drugačen pogled na vse to.

Vse okoli nas vibrira in ima energijo ter lastno frekvenco. Poleg naštetega pa ima vse tudi svojo lastno esenco kot sama temu rečem.
Tudi vsak kristal ima svojo unikatno frekvenco, ki jo oddaja in lastno vibracijo s katero vibrira.

Torej vsak kristal vsebuje edinstveno energijsko frekvenco, ki je povezana z zdravilnimi sposobnostmi, ki jih zagotavlja, zato sama ne glede na to, da recimo vem za kaj se določen kristal uporablja npr. za zaščito, transformacijo, polnenje….se vedno vsakič znova povežem s posameznim kristalom in poskušam razbrati dodatne lastnosti kristala, ki ga držim v rokah, prepoznati njegovo energijo in jo s svojim telesom začutiti.

Torej po domače, prosim za vstop do njegovega zapisa in ga prosim, da mi pokaže za kakšno zdravljenje ga lahko uporabim oziroma kaj je njegova posebnost.
To vadimo tudi individualno na delavnicah in srečanjih s tistimi, ki si želijo poglobljeno vstopiti v svet kristala.

Naj povem, da je to moj način, ki sem ga na začetku zelooo uporabljala v naravi z drevesi, kamni in vsem kar sem našla hehe, nato pa sem to začela delati še z vsakim kristalom.
In ne glede na to, da morda je nekomu to izguba časa sama menim drugače, saj z vsakim kristalom, ki ga prinesem v dom zase ali za trgovinico vspostavim povezavo in ga sprejmem z odprtim srcem in ga poskusim začutiti še drugače.

Zato povdarjam to je moj pogled na same kristale, ni pa seveda nič narobe če na njih kdo gleda drugače. Saj vsi vidimo na svoj način in začutimo drugačne stvari.

ZAKAJ KRISTALI VPLIVAJO NA NAS IN ZAKAJ SE Z NJIMI LAHKO ZDRAVIMO ?

Sami nosimo tudi lastno energijsko frekvenco in vibriramo na določeni vibraciji, ki se seveda konstantno spreminja, a tukaj bi povdarila, da naša izvorna frekvenca pa je vedno enaka, le najti oziroma začutiti jo je potrebno, a o tem bom pisala drugič.

Energije nas in kristalov se razlikujejo preprosto po tem, da imajo kristali stabilno energijsko frekvenco, ki se načeloma ne spreminja.
Mi kot duše in energijska telesa pa oddajamo različne energijske frekvence skozi naše misli in čustva. Kristali pa so sestavljeni iz fiksnega, redno ponavljajočega se geometrijskega vzorca molekul, ki vsebuje njihovo energijsko frekvenco, specifično za njihovo moč.
Sama sem tudi ugotovila, da vsakemu posamezniku zdravijo tisto, kar tisti trenutek najbolj potrebuje in tam ko to najbolj potrebuje – torej isti kristal ni nujno da bo name deloval isto kot na nekoga drugega.
Kristali delujejo tako, da kanalizirajo našo energijsko raven, s čimer se osredotočajo na zdravljenje našega telesa od znotraj. Torej točno vedo kje delovati pri posamezniku in kaj je tisto kar je potrebno zdraviti.

KAKO SAMA VIDIM DELOVANJE KRISTALA NA MOJE TELO?

Najbolj mi je ostalo v spominu, ko sem nekega dne položila kristal na svoje telo in dovolila, da me zdravi tam kjer je to potrebno. Ko se je proces začel sem najprej čutila mravljince po celem telesu nato pa bolečino v določenem predelu, ki je začela vibrirati in je vibrirala nekaj časa a bolečina je bila vedno manjša. Ko sem skenirala telo, pa sem videla energijsko dogajanje kako vibracija kristala dejansko zvibrira blokado v mojem telesu in jo nato zdravi.

Kot vidite, torej kristal s svojo vibracijo zvibrira naše telo in vpliva na nas tako, da zdravi od znotraj. Pa a gre to za fizično težavo, čustveno ali mentalno.

KAKO LAHKO UPORABIM KRISTALE?

Tukaj bom zpet na hitro opisala svoj pogled na njih in kako jih lahko uporabite za svojo rast in zdravljenje na svoji poti.

Kristali so kot orodje, ki vam pomagajo izboljšati določen del vašega življenja. Morda želite pritegniti ljubezen ali opustiti nekaj, kar vas ovira, na primer stres ali strah. Vsak kristal nosi frekvenco energije, ki vam služi kot pomoč pri izboljšanju vidika vašega življenja.
Recimo, da si želite v svoje življenje pritegniti več Ljubezni ali pa do sebe ponovno čutiti ljubezen in se vzljubiti take kot ste, vam bo zelo pomagal ROŽEVEC, saj v sebi nosi vibracijo Ljubezni in ko si dovolimo sprejeti energijo Roževca in se z njo napolniti, vase sprejemamo to čudovito vibracijo in se naravnamo z njegovo frekvenco in posledično pritegnemo to energijo v svoje življenje.

Sama menim, da je predvsem pomembno, da delamo najprej na sebi torej, da svojo vibracijo uravnamo na željeni cilj in bomo nato avtomatsko pritegnili točno to kar želimo v svoje življenje. Torej z roževcem bomo sebe napolnili z Ljubeznijo in to tudi oddajali.
Če imate težave z opuščanjem starih idej, ki vam ne služijo več. V tem primeru je črni turmalin in ametist močan kamen za sproščanje neželenih vzorcev, ki so se morda spremenili v slabe navade. Kristal črnega turmalina lahko pomaga sprostiti negativno energijo v telesu in energijskem polju, Ametist pa poskrbi za transformacijo tistega, česar v svojem življenju ne potrebujete več.

Skozi svojo pot, sem sprobavala različne načine in še vedno jih, da pomagam sebi, svoji družini in drugim.

Povezovanje z njimi, že samo, ko jih držiš v rokah in jim dovoliš, da se zlijejo s teboj in te napolnijo je nekaj neprecenljivega. Da samo si z njimi in začutiš njihovo energijo kako se zliva vate in te zdravi tam kjer je to potrebno. Če z njimi ravnaš spoštljivo in jih prosiš z odprtim srcem, da ti predajo kar nosijo v sebi lahko z njimi vzpostaviš komunikacijo, ki ti bo na tvoji poti resnično v pomoč.

Večje kristale sama uporabim za prostore, ki jih razporedim po občutku in jih nato tudi premikam po občutku in niso vedno na istem mestu.
Recimo v spalnici imamo AMETIST, saj sem ugotovila, da lepo poskrbi za sproščenost in dobro spanje, FUKSIT, ki poskrbi za regeneracijo, umirjenost in sproščenost in ANGELSKI KRISTAL.
Tia si vedno prinese še dodatne kristale in si jih položi na okensko polico ali pod blazino
Anej pa tudi izbira po svoje in si jih da pod blazino.
V dnevni sobi ne manjka več večjih kristalov, ki poskrbijo za dobro počutje, kreativnost in ljubezen.
Kuhinja pa je tudi odeta tako z večjimi kot srednjimi kristali.
Tudi na vrtu sem poskrbela, da ima vsak večji kristal svoj prostor in jih premaknem po potrebi.
Torej kot vidite večje kristale uporabim predvsem za prostore, da vpliva vibracija kristalov na prostor in posledično na ljudi v njem.

Manjše kristale, polagam na telo (recimo na predel čaker ali na predel, kjer čutim bolečine ali vidim zastoje energije) ali jih pridržim v rokah in dovolim zdravljenje. Polagam jih tudi na otroke in moža. Ter velikokrat tudi zmasiram s kristali celotno družino.
Pri terapijah pa je ponavadi kombinacija vsega, kjer so poleg kristalov vključeni tudi ostali nivoji zdravljenja.
Manjše kristale, drobljence itn.pa uporabim tudi za olja, esence, slike, sveče in vse kar prejmem po kanalu.

Nakit, kot so zapestnice, obeski in prstani pa so vsakodnevno na paleti pri celotni družini in brez tega enostavno več ne gre. Saj med tem, ko jih nosimo delujejo na nas in nas zdravijo. Jih je pa potrebno vsakodnevno čistiti, saj jih nosimo na sebi.

A seveda tukaj se lahko zgodi, da pri kristalih, ki imajo visoko vibracijo kot je naprimer MOLDAVIT, da ga na začetku ne boš mogel nositi dolgo časa, saj nekateri potrebujejo več časa, da prilagodijo svojo vibracijo s tako visoko vibracijo kristala in lahko na začetku čutijo nelagodje, vrtenje, hitro bitje srca in tako naprej. V takem primeru se na kristal navajamo počasi.

Eliksir je pa čudovit način, kjer s kristali informiramo vodo in jo nato pijemo skozi cel dan in s tem vnašamo vibracijo v telo in zopet poskrbimo za zdravljenje nas samih.
Seveda niso vsi kristali primerni za eliksirje o tem imam že tudi napisano v blogu. Pri nas imamo kar vrč s pipco na pultu katerega polnimo sproti in nato si toči celotna družina iz njega. Osnovni paketek za eliksir pa najdeš tudi v trgovinici, če ga še nimaš.

Esence pa so čudovito orodje v obliki spreja, ki so ustvarjene za različne namene in jih lahko uporabiš kjerkoli in kadarkoli to začutiš v kolikor ti kristali niso blizu in imaš raje drugačne načine za dvig in čiščenje sebe in prostorov.

Kristalna kopel je res nekaj posebnega s katero se lahko napolniš, sprostiš in dvigneš na višji nivo, seveda pa je tukaj potrebna zopet previdnost, da uporabiš kristale, ki gredo lahko v vodo. Osnovni paket lahko najdeš v trgovinici – NEBEŠKA KOPEL.

Melodija Moldavita in Sfalerita s Kalcitom

Vam pa za darilo prilagam melodijo dveh kristalov, ki jih lahko primerjate in sicer MOLDAVITA, ki je visoko vibracijski kristal in pa SFALERITA Z MANGAN KALCITOM, ki je kristal z močno prizemljitveno energijo in nas prizemljuje.

Želim, da vam kristali ne samo polepšajo prostor ampak, da jim dovolite, da vas opolnomočijo na celostni ravni, da jim odprete svoje srce in se z njimi povežete na svoj način. Naj vam pokažejo svoj svet.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram